<
>

Nieuws

15 MEI 2018

Uitnodiging Boorsma Banenmarktdagen

Hierbij nodigen wij je graag uit een kijkje te komen nemen bij Ingenieursbureau Boorsma op onze banenmarktdagen op donderdag 7 juni en donderdag 14 juni. Deze banenmarktdagen vinden plaats op ons hoofdkantoor in Drachten.

Ingenieursbureau Boorsma is continu op zoek naar technisch talent. Wij hebben dan ook het hele jaar door op onze vestigingen Drachten, Amersfoort en Urk stagiairs en afstudeerders die hun inbreng leveren aan uiteenlopende en toonaangevende projecten.

Daarnaast hebben wij op dit moment de volgende vacatures binnen ons bedrijf:
• junior constructeur;
• senior constructeur;
• 3D tekenaar/modelleur (bouw / civiele techniek);
• 3D tekenaar houtskeletbouw;

Tijdens de banenmarktdagen kun jij kennismaken met ons en laten wij zien wat wij zoal doen binnen onze vakgebieden.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Ingenieursbureau Boorsma? Dan zien wij je graag op onze banenmarktdag op 7 juni of 14 juni! Ben je nou deze dagen verhinderd dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een ander moment.

Op beide dagen hebben we een algemene bureau-presentatie om 10:00 uur en om 14:00 uur met aansluitend een rondleiding en gesprekken met enkele van onze collega’s. Je kunt je aanmelden op werken@boorsma-consultants.nl en aangeven welke tijd je het beste past en of er iets is waar je belangstelling specifiek naar uitgaat.

Heb je nog vragen? bel dan met Christina Stoffers, te bereiken op 0512 - 58 03 00.