Ingenieursbureau Boorsma start vestiging in Flevoland

Ingenieursbureau Boorsma start vestiging in Flevoland

Ingenieursbureau Boorsma heeft een vestiging op Urk geopend. Het bedrijf verbetert op deze wijze de bereikbaarheid voor opdrachtgevers en is aantrekkelijker voor hoger opgeleid technisch personeel in de regio Noord-Flevoland.

Ingenieursbureau Boorsma is een advies- en ingenieursbureau dat opdrachten uitvoert binnen de branches bouw, civiele techniek, infrastructuur, milieu- en bodemadvies. In totaal werken circa 45 medewerkers bij het bedrijf dat tevens gevestigd is in Drachten en Amersfoort.

“Met de nieuwe vestiging worden wij aantrekkelijker voor medewerkers en opdrachtgevers in Flevoland, en de regio Noordwest Overijssel – Zuidwest Friesland. De reistijd vanuit Kampen en Lelystad bedraagt nog slechts 30 minuten. Voor Ingenieursbureau Boorsma is de werving van goed gekwalificeerde ingenieurs heel belangrijk. Daarnaast is dit in een tijd van ‘werken in de cloud’ nog steeds goed nieuws voor opdrachtgevers.” aldus Tunis Hoekstra van Ingenieursbureau Boorsma.

Open dag

Belangstellenden worden hartelijk uitgenodigd kennis te maken met Ingenieursbureau Boorsma en de medewerkers op vrijdag 1 december 2017 van 15:30 – 18:00. Laat u even weten of u komt? Voor meer informatie neemt u contact op met ir. T. (Tunis) Hoekstra (0527 74 80 41) t.hoekstra@boorsma-consultants.nl

Over Ingenieursbureau Boorsma

Ingenieursbureau Boorsma is sinds 1969 actief op het gebied van bouw, infrastructuur en GWW. Activiteiten zijn: project- en bouwmanagement; bouwkundig, constructief en geotechnisch ontwerp van gebouwen en constructies; milieu en bodemadvies. Werkzaamheden omvatten het maken van ontwerpen, tekeningen, berekeningen, (kosten)calculaties, planningen, bestekken, vraagspecificaties, uitvoeren van inspecties, enzovoorts.

Op het gebied van infrastructuur is ruime ervaring aanwezig met: constructief en werktuigbouwkundig ontwerp van (beweegbare) stalen bruggen, stuwen en sluizen; waterbouwkunde; en railinfrastructuur.

Specialismen zijn de engineering van houtskeletbouwconstructies, prefab betonconstructies, voorgespannen vloeistoftanks, verkeersportalen en voegovergangen. Daarnaast worden diensten op het gebied van bouwtoezicht en kwaliteitsborging uitgevoerd.

Afbeelding: Jan Wessels, directeur van Ingenieursbureau Boorsma, met Tunis Hoekstra en Lubbert Wakker van vestiging Urk (van rechts naar links).

Op zoek naar een multidisciplinair ingenieursbureau?

Deze website gebruikt cookies en vraagt om uw persoonlijke gegevens om uw ervaring te verbeteren.